Gravidfotograf i Mälardalen


att vara gravid är hårt arbete, något jag verkligen tycker bör firas. Mina gravidsessioner handlar om att fånga all den kärlek och spänning du känner för livet som växer inom dig. En gravidfotografering handlar om att fira kvinnlighet. Att lägga märke till de förändringar som din kropp går igenom och att omfamna hela processen av att skapa ett nytt liv.

Gravidfotograf

Hej! det är jag

som är Lizette

Gravidfotograf

i mälardalen

Jag är 28 år gammal och bor med min sambo och hund i centrala Eskilstuna. Min dröm är att flytta ut på landet och varje ledig minut jag får över finner ni mig i skogen.

"Varför ska jag boka en gravidfotografering?"


En gravidfotografering är till för att fira det otroliga äventyret av att bära sitt barn. När din graviditet fortskrider och din mage växer sig större och tyngre kommer du utan tvekan känna att det är de längsta nio månaderna i ditt liv. Men så fort ditt älskade barn anländer, och du är uppslukad av kärleken som du har för det kommer du snabbt att glömma hur du såg ut, hur du kände dig & hur stor du var. En gravidfotografering ger dig möjligheten att bevara den här tiden & dess minnen

- Såhär går en gravidfotografering till -

1. Tillgänglighet & förfrågan

Lite längre ner på sidan finns ett formulär du kan fylla i med information om dig & din graviditet. samt vilket paket du är intresserad av att boka. Detta för att du skall komma i kontakt med mig. Fotografering sker när du är mellan vecka 27-36 och bokningen bör göras 2-3 månader innan då tiderna kan gå åt fort.Detta ingår alltid i din fotografering


Support

Jag vill att mina kunder ska känna sig trygga genom hela processen från bokning till fotografering till bildleverans, därför är jag tillgänglig under hela tiden och finns här för dig genom att svara på de frågor du har.

Digital informationsbroschyr.

När ni bokar mig som eran fotograf skickar jag alltid med en digital broschyr med information & tips inför eran fotografering

Personligt webgalleri

Era bilder levererade i ett vackert webgalleri där ni kan välja ut era favorit bilder

Fri ombokning vid sjukdom eller dåligt väder

Luiza


”It was so nice to make an maternity photoshoting with Lizette. Lizette is a friendly person and just gave me alot of confidence and this is the most important thing, I am usualy a shy person. 
I didn t had to worry about how to pose, Lizette just made sure everything was ok. 
It was fun and the results was.. WOW!
Lizette is a pro.”


Ett kreativt Tillval

Blomster

Linda


"Att stå framför en okänd människa med en kamera och posera i minusgrader för att föreviga detta ögonblick kändes så skrämmande tills jag mötte Lizette. En fantastisk människa och fotograf. Jag kände mig trygg och vacker under hela min fotografering. Lizette ser vilka platser som är fina att fotografera på samt vägleder en genom hela fotograferingen, Med detta sagt kunde jag inte haft en bättre fotograf till att föreviga det största som hänt mig."


Paket & Priser

Lilla paketetLån av 1 vacker gravidklänningar

60 minuter fotografering

5 färdigredigerade, hög & webbupplösta bilder
4,700 sek

Mellan paketetLån av 2 vackra gravidklänningar

60 minuter fotografering

10 färdigredigerade, hög & webbupplösta bilder
5,400 SEK

Stora Paketet

För dig som önskar sig det där lilla extra


Lån av 2 vackra gravidklänningar

60 minuter fotografering

15 färdigredigerade, hög & webbupplösta bilder

Ett lyxigt fine art print 30x40cm
6,900 SEK

Bokningsformulär

Glöm inte att skriva vilket paket du vill boka :)

Dina uppgifter sparas endast under din bokning och raderas sedan från våra system

Föl mig på Instagram
@lizettekullbergfotograf

Gravidfotograf i eskilstuna

-med omnejd