Det är här det böjar..


Det är mycket som händer med din kropp just nu, det ömmar i bröst, hormonerna sprudlar och magen växer sig bara större och större. Det kan kännas jobbigt men också härligt på samma gång. För du vet ju vad som väntar. Ditt barn. Låt oss omfamna det jobbiga och det vackra med att vara gravid. Låt oss fira det otroliga äventyret av att bära sitt barn. Tiden kommer gå långsamt ibland, men när ditt barn äntligen anländer och du inte kan tänka på något annat än kärleken för det, så kommer du inte längre minnas hur du såg ut, hur du kände dig eller hur stor magen var.
Bevara denna tid och dess minnen med en fotografering, för dig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hur går det till?

I. Boka din fotografering.

 

Lite längre ner på sidan finns ett formulär du kan fylla i med information om dig & din graviditet. samt vilket paket du är intresserad av att boka. Detta för att du skall komma i kontakt med mig. Fotografering sker när du är mellan vecka 27-36 och bokningen bör göras 2-3 månader innan då tiderna kan gå åt fort. När vi väl har skapat kontakt och du känner dig redo att boka så kommer vi överens om ett datum & du gör din bokning. När du har gjort din bokning kommer jag att skicka ett avtal tillsammans med lite information som du får läsa igenom och skriva under för att boka din tid.

II. Val av kläder.

 

När du bokar en gravidfotografering hos mig så har du möjligheten till att låna en eller flera vackra gravidklänningar, beroende på vilket paket du bokar. Du kan fortfarande såklart använda dina egna kläder under våran fotografering. Välj det som känns bekvämt för dig.

III. Fotograferingen.

 

Nu är dagen kommen då vi träffas för fotografering. Du kan välja att bli fotad ensam eller med en familjemedlem såsom partner, husdjur eller barn, vad som känns bekvämast för dig. Det ända du behöver tänka på under fotograferingen är att slappna av så sköter jag resten.

IV. Leverans.

 

3-4 veckor efter våran fotograferingen kommer jag att skicka ett mail till dig med en länk till ditt personliga webgalleri. Där kommer du få tillgång till ca 30 bilder som du kan välja mellan. När du har valt ut de bilderna du vill ha skickar jag en ny länk till dig med de färdigredigerade bilderna. Du kommer då ha tillgång till att ladda ned dina bilder. I mina gravidpaket ingår det 5,10 eller 15 bilder där du självklart kan köpa till fler bilder ifall du vill det.Klänningar & kreativa tillval


Vet du inte vad du ska ha på dig under fotograferingen? Inga problem!

Jag har en stor garderob fyllt med vackra exklusiva klänningar som är specialsydda för just dig som gravid. Och dessa får du såklart låna av mig under din fotografering. Du kan välja en eller två klänningar av mig för att sedan byta om till mer hudnära och råare bilder, helt upp till dig och vad du känner dig bekväm med. Jag tror starkt på att en gravidfotografering är för dig och ingen annan.Detta ingår alltid i din fotografering


Support

Jag vill att mina kunder ska känna sig trygga genom hela processen från bokning till fotografering till bildleverans, därför är jag tillgänglig under hela tiden och finns här för dig genom att svara på de frågor du har.


Digital informationsbroschyr.

När ni bokar mig som eran fotograf skickar jag alltid med en digital broschyr med information & tips inför eran fotografering.


Personligt webgalleri

Era bilder levererade i ett vackert webgalleri där ni kan välja ut era favorit bilder.


Fri ombokning vid sjukdom eller dåligt väder

 

Client Love

Att stå framför en okänd människa med en kamera och posera i minusgrader för att föreviga detta ögonblick kändes så skrämmande tills jag mötte Lizette. En fantastisk människa & fotograf. Jag kände mig trygg & vacker under hela min fotografering. Med detta sagt kunde jag inte haft en bättre fotograf till att föreviga det största som hänt mig.
Linda
”It was so nice to make a maternity session with Lizette, she is a really friendly person and just gave me a lot of confidence witch is really important because I'm  usually a shy person. I didn't have to worry about how to pose, Lizette just made sure everything was ok. It was really fun & the results was.. WOW! She's a pro.
Luiza
Jag och min bästa vän var gravida samtidigt och ville föreviga minnet. Och jag vill bara säga till dig Lizette att du har gjort magi med dessa foton! Aldrig känt mig så vacker som då! Så lättsam och hur trevlig som helst! Kändes så naturligt (är inte van att vara framför kameran) men du fick mig att slappna av. Rekommenderar starkt
Olivia

 

 

 

 

 

Lilja


Lån av upp till två lyxiga gravidklänningar.

Digital informationsbroschyr

60 minuter fotografering

5 redigerade hög & web upplösta bilderfrån
3.700kr

 

 

 

 

 

Paket & priser

 

 

 

 

Daisy


Lån av upp till två lyxiga gravidklänningar.

Digital informationsbroschyr

60 minuter fotografering

10 redigerade hög & web upplösta bilderfrån

4.400kr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dahlia


Lån av upp till två lyxiga gravidklänningar.

Digital informationsbroschyr

60 minuter fotografering

15 redigerade hög & web upplösta bilder

Ett lyxigt fine art printfrån

6.900kr

 

 

 

 

 

Bildpaket kan köpas till

FAQ

När ska jag boka in min fotografering?

Jag skulle säga att du bör boka in din gravidfotografering så snart du bara kan för att garantera att jag är tillgänglig under de datum som passar bäst för din graviditet

Hur Bokar jag en fotografering

Att boka din gravidfotografering är enkel. Jag har ett kontaktformulär lite längre ner på sidan som du kan fylla i dina uppgifter så återkommer jag så snart jag bara kan till dig.

Jag guidar dig genom hela processen, diskuterar dina önskemål och hittar ett lämpligt datum och tid för din fotografering.

Får jag välja plats för vår fotografering?

Absolut! Jag tror att platsen spelar en väldigt viktig roll för att fånga det som är unikt för dig. Oavsett om det är hemma hos dig, eller en plats utomhus som är betydelsefull för dig. Om du inte kommer på en plats så har jag ett gäng vackra platser att välja mellan.

I vilken vecka bör jag vara under fotograferingen ?

Jag rekommenderar att man är i vecka 28 till 36 av graviditeten. Då har magen vuxit till sig ordentligt, men du orkar fortfarande vara aktiv och bekväm under hela fotograferingen.

Hur lång tid tar det att få bilderna?

Jag förstår förväntan över att få se dina bilder. Min redigeringsprocess tar vanligtvis 2-4 veckor, beroende på mängden bilder och komplexiteten i redigeringen som krävs. Jag prioriterar kvalitet och uppmärksamhet på detaljer för att leverera exceptionella bilder som överträffar dina förväntningar.

Vad händer om det blir dåligt väder på dagen då vi ska fotografera?

Om vädret inte samarbetar på dagen för en utomhusfotografering kan vi diskutera alternativ som att boka om sessionen eller hitta en plats inomhus. Jag vill så klart säkerställa bästa möjliga resultat för dina bilder och är flexibel när det kommer till att anpassa mig vid oförutsedda omständigheter.

Bokningsformulär

Glöm inte att skriva vilket paket du vill boka :)

Dina uppgifter sparas endast under din bokning och raderas sedan från våra system

Gravidfotograf i eskilstuna - Västerås - stockholm