Frågeformulär - inför bröllop


Använd formuläret nedan för att berätta så mycket om eran dag som möjligt. Jag inser att allt kanske inte är helt relevant eftersom alla bröllop ser olika ut, men förhoppningsvis kan ni använda det för att låta mig veta på ett ungefär var folk kommer att vara samt när och vad som händer under dagen. Ju mer jag vet om dagen i förväg desto bättre.

Tanken är att jag ska ha en heltäckande tidslinje så att jag kan sätta ihop min egen tidsplan och se till att jag alltid är på rätt plats vid rätt tidpunkt så att er bröllopsfotografering blir helt fantastisk.

Vänligen specificera olika gruppbildkombinationer du vill ha med här. Det är eran dag och jag ska såklart göra mitt bästa och se till att ni får alla de kombinationer ni vill ha men även i de bästa förhållandena så tar varje gruppbild 5-6 minuter från det att samla ihop alla som ska vara med till att vi tar bilden - så försök hålla antalet bilder nere - inte fler än 4 eller 5 är idealiskt.

Det är ofta väldigt användbart om ni kan nominera en toastmaster/vän/brudtärna etc (eller 2!) för att hjälpa till att fånga in de personerna för ovanstående bilder och för att hjälpa till att göra saker så smidiga och snabba som möjligt under dagen . Helst någon i brud/brudgummens följe som känner de flesta nyckelpersoner och är duktig på att organisera människor! Ofta kommer jag att kontakta dem innan bröllopet för att säga hej och se till att de har en kopia av en lista över de bilder vi behöver.

Bröllopsplanerare Videograf Hår Smink Transport Cateringföretag Tårta Blommor Underhållning Någon mer inblandad under dagen?

Några låtar som kommer att vara en del av eran dag? Varför valde ni dem?

vad är viktigt för dig? Någon tema/stil? Har något inspirerat dig?