Välkomna..


Och stort grattis! om ni har hittat hit så står ni troligen på tröskeln till en av era livs mest minnesvärda ögonblick - ert bröllop. Det är en tid fylld av förväntan, spänning och kärlek, och jag skulle känna mig otroligt hedrad över att få fånga de vackra ögonblicken av er kärlekshistoria.


Som er fotograf är det min största önskan att föreviga varje leende, varje tår och varje ögonblick av er speciella dag. Genom min lins kommer jag att fånga era kärleksfulla blickar, ert ömsesidiga löfte och den gnista som bara ni delar.


Ert bröllop är en unik berättelse, och jag ser fram emot att få fånga varje detalj av ert känsloladdade äventyr. Från förberedelserna och ceremonin till den första dansen och varje skratt däremellan, varje ögonblick kommer att bli evigt bevarat i era bilder.


Bröllopsfotograf i eskilstuna, västerås, stockholm - och världen över

Upptäck eran Dag genom Min linsAvslappnat & autentiskt
Med eran historia i fokus

fotografen

Lizette Kullberg


bröllopsfotograf med eran historia i fokus. Avslappnat & autentiskt


Oavsett om ni väljer att fira eran dag i en mysig lada ute på landet, i ett vackert slott, en herrgård eller om ni väljer att vara hemma i er lummiga trådgård. Så kommer jag att fånga alla detaljer, skeeden och ögonblick precis som de är. Jag finns där för er för att dokumentera eran alldeles perfekta och unika dag precis som den är!


vill ni veta mer om vem jag är?


Skratten, tårarna, blickarna, de värdefulla detaljerna..

PAKET & PRISER

Heldag

10 timmar

Detta paket är för er som vill ha med alla delar från eran speciella dag. Allt från nervkittlande förberedelser ända till kvällens festligheter.


 • Bröllopsmöte
 • Konsultation av mig hela vägen
 • Digital guide
 • Samtliga noggrant utvalda bilder levererade hög & lågupplösta
 • Lyxig Fotobok med 26st utav era favoritbilder från bröllopet
 • bilderna levererade i ett personligt webgalleri.Från 29.000 Sek

 

Halvdag

6 timmar

Det här paketet täcker en stor del av dagen så som tillexempel förberedelser, porträtt, vigsel, gruppbilder, brudskål och mingel eller från ceremonin till den första dansen. Ni väljer vilken del av dagen som ni vill att jag ska dokumentera.


 • Bröllopsmöte
 • Konsulation av mig hela vägen
 • Digital guide
 • Samtliga noggrant utvalda bilder
 • Bilderna levererade i ett personligt webgalleri


Från 19.000 Sek

Det här är vad du kan förväntas av mig när du fyllt i formuläret nedan:

 • Du kommer få ett svar inom timmar. Inte dagar
 • Vi sätter upp ett personligt möte eller videosamtal där jag får träffa er och ni får berätta om erat bröllop, jag vill veta allt!
 • Jag kommer fakturera er en deposition på 20 % för att säkra just erat datum. Ni läggs då officiellt in i min kalender och ni kan kryssa av "fotograf" från eran checklista inför bröllopet.Bröllopsfotograf i Eskilstuna

Jag är baserad i Eskilstuna men kan självklart resa till er. Både i eller utanför Sverige